Shiiping Line (Nakliye Hattı) Nedir

    Kargolarımızı gemilerle nakleden firmadır.
    1783'te buharlı geminin gelişmesinden sonra, 19. yüzyılda geniş çaplı nakliye hatları yaygınlaştı.Her bir Nakliye firmasının kendisine ait rotaları (Shipping Route - Service) ve bu rotaları izleyen gemileri bulunmaktadır. Genellikle bu firmalar aynı zamanda Konteyner Operatörü yani kendisine ait marka prefixli konteynerleri bulunan bu firmalar Dünya deniz ticaretinde önemli yer kaplamaktadır.
Başlıca Nakliye Hatları Aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.
ACL
ANL
APL
CAI
DAL
GVC
MOL
MSC
PIL
RCL
SCI
UES
ZIM

1 yorum:

  1. Bursa nakliye, Bursa şehri ve çevresindeki taşımacılık hizmetlerini kapsar. Bu hizmetler, evden eve taşımacılık, ofis taşımacılığı, fabrika taşımacılığı ve diğer ticari taşımacılık işlemlerini içerir. Bursa'da bulunan nakliye firmaları, müşterilerin eşyalarını güvenli bir şekilde taşımak için profesyonel ekipler ve donanımlı araçlarla hizmet verir.

    millet mahallesi nakliye hizmetleri, müşterilerin eşyalarının güvenliğini ve bütünlüğünü sağlamak için gerekli önlemleri alır. Profesyonel nakliye firmaları, eşyaları taşıma öncesinde ambalajlar, koruyucu malzemeler kullanır ve araçların düzgün bir şekilde yüklenmesini sağlar. Böylece müşterilerin eşyaları güvenli bir şekilde yeni yerlerine taşınır.

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Terminal Operasyon Sistemi Nedir

Günümüzde küresel ticaretin belkemiği haline gelen konteyner taşımacılığı, deniz limanlarının verimli bir şekilde yönetilmesini gerektiren ...